Bemutatkozás, kamerarendszerek, riasztórendszerek

Bemutatkozás

Cégünk riasztórendszerek, kamerás megfigyelőrendszerek (IP és analóg) illetve beléptetőrendszerek komplett kivitelezésével foglalkozik. Ez teljeskörűen tartalmazza a tervezési, telepítési és karbantartási feladatokat is.

A riasztok-kamerak.hu Kft 2011-ben alakult, de ezen tevékenységeket korábban 2001-től egyéni vállalkozóként folytattuk, így tizennégy év tapasztalat áll mögöttünk.

Ezen idő alatt rengeteg magánszemélynek és közületnek telepítettünk, akik azóta is elégedett ügyfeleink, néhányat közülük megtekinthet Referenciáink között.

Sajnálatos módon a telepített rendszer minősége nem feltétlenül és kizárólag a rendszer alkotóelemeitől függ.
Ez azt jelenti, hogy akár a legjobb rendszer elemekből is lehet rossz riasztót kiépíteni, ami a szakszerűtlen szerelésből illetve a rossz helyzetfelmérésből adódhat.

Az ilyen problémák elkerülése érdekében telepítőink mindegyike rendelkezik a megfelelő szakmai bizonyítvánnyal, rendőrhatósági engedéllyel, kamarai tagsággal és az ebben a szakmában szerzett több éves tapasztalattal.

Ezen felül nagyon fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel és leendő ügyfeleinkkel való személyes találkozót, megbeszélést, ahol fel lehet mérni, hogy mire van szükség az aktuális ingatlanban és ezután tudunk konkrét árajánlatot adni, amit általában 1-2 héten belül telepíteni tudunk.