Referenciák

Cégünk történetében a legegyszerűbb társasházi lakások riasztórendszerétől kezdve a céges beléptetőrendszereken át, egészen a több hektáros ipartelepek kültéri védelmének illetve térfigyelőrendszerének a kiépítéséig minden megtalálható. Széleskörű tapasztalataink révén az élethelyzetének leginkább megfelelő rendszert tudjuk ajánlani, praktikus tanácsokkal ellátni.

Néhány kiemelt példa munkáinkból:

Baki-Trans Kft.

5Ha terület melyen hozzávetőlegesen 50 kamion tud parkolni, külön szerelőműhely, iroda illetve 2db 60m x 30m-es magtár és szárító. Ezen területet éjjel-nappali őrzéssel ellátott, de a terület nagyságából kiindulva így is nehéz feladat az illetéktelenek távol tartása. Itt kültéri riasztórendszert alakítottunk ki, melynél riasztás esetén a speed dome (automatikusan mozgó ) kamerák a riasztás területére irányulnak, hogy az őr egyből lássa az eseményt.

Cetelem Bank

Bankfiók riasztórendszerének a kialakítása. Iroda terület beléptetőrendszer kialakítása

4 Mix Kft.

500m2-es két szintes csarnoképület ( Nagytarcsa ipari park )

Metallumtech Kft.

1Ha terület melyen egy komplett üzemcsarnok helyezkedik el irodával kombinálva. Itt a kültér és a beltér védelmét kellett megvalósítani, illetve a terület átfogó térfigyelőrendszerét beleértve a belső üzem területet is. Kültéri riasztás esetén a hozzá legközelebb lévő reflektorok felkapcsolnak így távolról ellenőrizve a kamerán is tökéletesen látszódik az esemény.

Aranyhíd Étterem, Beer and Burger, Slang Pub

Riasztó és térfigyelőrendszer

Reál Abc és Nemzeti Dohányshop

Dohányshop Jászberény

Dohányshop Pusztaszabolcs

Automatizált magánház Bp.

14 év munkáiból nehéz példákat kiemelni. Ezen felül természetesen számtalan helyzettel találkoztunk, mindig törekedtünk a legmodernebb és egyben leghatékonyabb megoldásra. Szakmánk folyamatosan és rohamosan változik illetve fejlődik, mellyel cégünk lépést tart. Dolgozóink rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken illetve előadásokon, melyeken a legújabb technológiákkal ismerkednek meg.