Az NVR intelligens videó rögzítő segít megvédeni ingatlanát

A mai világban nélkülözhetetlen egy minden igényt kielégítő riasztórendszer. De ha ennyivel nem elégszünk meg az illetéktelen behatolók ellen, akkor Ip térfigyelőrendszerrel védekezhetünk mellyel növelhetjük lakásunk, házunk, irodánk, telephelyünk, üzletünk védelmét.

NVR intelligens videórögzítő


Cégünknél megtalálhatja az Ön számára minden igényt kielégítő komplett térfigyelőrendszert, segítünk kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő NVR –t, illetve a hozzá szükséges Ip kamerákat.

Az NVR egy hálózati video rögzítő ( Network Video Recorder ), mely a hozzá csatlakoztatott Ip kamerák képét hivatott rögzíteni, akár 4Mpx-el felbontásig.
Kínálatunkban megtalálható a 4, 8, 16 vagy akár 32 kamerás rendszer rögzítésére alkalmas NVR, természetesen nem szükséges a maximális kamer szám kihasználása, egy 4 kamerás NVR működhet akár 1 vagy 2 kamerával is.

Mai kornak megfelelően a biztonsági kameraképét, HDMI csatlakozón keresztül a tv-re kötve FULL HD-ben képes megjeleníteni.
A szükséges rögzítési időt a a megfelelő méretű HDD biztosítja, mely lehet 1,2,3 Tb-os. A 8 illetve 16 csatornás NVR-ből választható 2 Hdd fogadására alkalmas eszköz, míg a 16 kamerás NVR elérhető akár 8 Hdd-s verzióban. így akár megtöbbszörözhető a rögzítési idő.

Az NVR néhány funkciója.

Következő cikkünk: AHD video techdnológia – Analóg HD